Hemelvaart + vrije dag

Maandag 18 mei 2020

Beste ouders/verzorgers

Wat is het op dit moment een rare periode! Gelukkig hebben we de afgelopen week flink wat kinderen kunnen verwelkomen. Het was voor iedereen flink wennen, zowel voor de kinderen als voor de leerkrachten.

Er werden ook wat kinderen afgemeld. Van sommigen was de reden niet erg duidelijk. Wij hebben die reden echter wel nodig voor onze administratie en ter verantwoording naar leerplicht. Leerplicht zal niet gaan handhaven  (geen boete, wel gesprek), maar wil wel graag de reden weten waarom leerlingen worden afgemeld. Hierbij aan u dus het verzoek om uw kind met geldige reden af te melden.

Aanstaande donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei is de school gesloten in verband met Hemelvaartsdag en de daarbij behorende vrije vrijdag.

We zien de kinderen graag weer terug op maandag 25 mei of op dinsdag 26 mei.

Met vriendelijke groet

Team OBS Delfshaven