Jeugd Sport en Cultuurfonds

Vrijdag 29 mei 2020

De school vindt het belangrijk dat kinderen buiten het gewone lesprogramma in aanraking komen met kunst, cultuur en sport. De ontwikkeling van de creativiteit van kinderen, het ontdekken van de wereld om je heen en het doen aan een culturele activiteit en sport hebben invloed op het zelfvertrouwen en de prestaties van kinderen.

Voor veel gezinnen lukt het helaas niet om de contributie hiervoor te betalen. Daarom werkt de school samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Deze organisatie heeft als doel gelijke kansen bieden voor alle kinderen en stellen daarvoor geld beschikbaar om het lesgeld voor culturele lessen (bijvoorbeeld muziekles en dansles) of de contributie te vergoeden (bijvoorbeeld voetbal en judo).

Mocht u gebruik willen maken van zo’n fonds, dan kunt u terecht bij Mieke van Duijn op school. Zij is namens de school intermediair tussen ouders en deze organisaties en kan u helpen bij het aanvragen van zo’n fonds.

Team Delfshaven

U kunt ook het formulier downloaden en inleveren op school (klik hier voor het formulier)