Sponsorloop voor het goede doel

Sponsorloop voor het goede doel

Vrijdag 13 april 2018

Komende vrijdag 20 april hebben we op onze school de jaarlijkse sportdag. Na deze sportdag vindt ook een sponsorloop plaats om geld op te halen om mensen met kanker sneller beter te maken. Alle kinderen hebben vandaag uitleg gehad over de actie en een boekje gekregen. Bewaar dit boekje goed, want hier staan de sponsors in. Vergeten jullie niet je naam op het boekje te schrijven?? 

In dit boekje staat beschreven hoe ze geld op kunnen halen voor het goede doel bij familie, vrienden en in de wijk. In de speelzaal is ook een ruimte gemaakt om lege flessen in te leveren. Dit kan de hele week!
De kinderen hebben tot komende donderdag de tijd om zoveel mogelijk geld op te halen door middel van acties.
Na de sponsorloop krijgen alle kinderen een lege envelop om het geld in te doen.
De envelop met geld kan ingeleverd worden op maandag 23 en dinsdag 24 april bij meester John. Helpen jullie ook mee om een mooi bedrag op te halen voor onderzoek naar kanker?

Kijk voor meer informatie op: http://www.inactievoordedaniel.nl/projects/obd-delfshaven-doet-mee-met-de-daniel-basisschool-challenge-nl

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als alle collega’s van onze school. Succes met je acties en als er vragen zijn hoort meester Ruud het graag! 


Terug

Pieter De Hoochstraat 52

3024 CS Rotterdam

010-8208987

info@nullobsdelfshaven.nl