De Schoolfotograaf

Dinsdag 29 mei 2018

Op OBS Delfshaven locatie Palet worden op 4 juni de schoolfoto's gemaakt door Nieuwe Schoolfoto.

Op OBS Delfshaven locatie Pieter de Hooch worden op 12 juni de schoolfoto’s gemaakt door Nieuwe Schoolfoto

Zie voor meer informatie www.nieuweschoolfoto.nl of www.facebook.com/nieuweschoolfoto.

Voor de portretfoto’s en de groepsfoto’s wordt een witte achtergrond gebruikt. De kinderen gaan hierbij speels en in het geheel op de foto. Houd dus rekening met de kledingkeuze én de schoenen. Lees tips voor de kledingkeuze in de blog van Nieuwe Schoolfoto via deze link: www.nieuweschoolfoto.nl/blog/kledingtips-voorde-schoolfotodag.

Het bestellen gaat via internet en de foto’s worden supersnel thuisbezorgd via PostNL. Na de fotodag krijgen de kinderen een inlogkaart mee naar huis met unieke codes om veilig in te loggen. Bekijk hier een filmpje over de werkwijze van Nieuwe Schoolfoto: https://www.youtube.com/user/NieuweSchoolfoto

Begin dus vast met glimlachen en poets de tanden goed, dan wordt het de leukste schoolfoto ooit!