Schoolkamp

Maandag 18 juni 2018

Beste ouders en leerlingen,

Nog een aantal nachtjes slapen en dan vertrekken wij met de bus naar de Biesbosch voor het kamp van de groepen 7 en 8.

Van vele leerlingen hebben wij al de vraag gekregen of ze geld mee mogen nemen om daar iets te kopen. Die vraag begrijpen wij heel goed, er is niets leukers dan op kamp iets lekkers kopen.

In het hotel zijn daar weinig mogelijkheden toe maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden! Twee keer per dag kunnen de kinderen in het ‘OBS Delfshaven winkeltje’ winkelen. Daar kunnen de kinderen wat lekkers te drinken kopen, een chips zakje halen of een snoepzakje kopen.

De prijzen hiervoor zijn 50 cent.

Uiteraard mogen de leerlingen van alles vanaf thuis meenemen en krijgen ze ook nog genoeg vanuit school. Dit is puur als extraatje. Mocht u dan ook geld mee willen geven dan graag niet te veel en het liefste zo veel mogelijk in munten. Wellicht ten overvloede het meenemen van geld is op eigen risico.

Groeten Janneke, Shakuntala, Kaoutar, Astrid, Ruud, Mieke en Angelique