Verbouwing - Locatie Palet

Vrijdag 14 september 2018

Betreft: verbouwing locatie Palet

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Bij deze willen wij u op de hoogte brengen van een kleine verbouwing aan ons schoolgebouw. Met ingang van aanstaande maandag 17/09 worden de personeelskamer en het 1e lokaal op de begane grond aangepast. Met name de ouders van groep 1/2 en van de Rotterdamse Peuterschool kunnen hier enige hinder van ondervinden. Dit zal circa 3 weken gaan duren.

Na de herfstvakantie begint de ophoging en de aanpassing van ons schoolplein. Deze aanpassing zal naar verwachting voor 1 januari 2019 zijn afgerond.

Mocht u overlast ondervinden hiervan, dan bieden wij u bij voorbaat onze excuses hiervoor aan. We krijgen er echter een fantastisch nieuw groen schoolplein voor terug.

We hopen u bij deze voorlopig voldoende te hebben ingelicht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact op nemen met de locatieleiding van de school.

Met vriendelijke groet,

Angelique Snoei-Baan (directeur) - Robert Klop (locatieleider)