IF Denim - workshop in januari

Dinsdag 27 november 2018

Op 10 en 11 januari krijg de leerlingen van beide locaties een workshop van If Denim. De kinderen gaan iets leren over spijkerstof, maar er ook iets mee maken.

Met ingang van 3 december kunt u op beide locaties uw oude spijkerbroeken (of spijkerstof kleding) inleveren. Hieronder vindt u de nodige informatie van If Denim en de reden waarom het zo belangrijk is dat spijkerstof gerecycled wordt. Uw kinderen krijgen hierover ook nog een brief mee naar huis.

-----------------------------------------

IF DENIM (HANDCRAFTED DENIM) IS OPGERICHT DOOR SHARIFAH ISA. WAT BEGON ALS TASSENMERK ONDER DE NAAM DAILY BAGS HEEFT GELEID DAT HET NIET ALLEEN BIJ DENIM TASSEN GEBLEVEN IS. GAANDEWEG IS HET UITGEROLD NAAR EEN NIEUW CONCEPT WAARBIJ DENIM ITEMS VOOR DAMES, HEREN EN KINDEREN IN GELIMITEERDE OPLAGES HANDGEMAAKT WORDEN VAN O.A. OUDE JEANS EN NIEUWE DENIMSTOFFEN.

SHARIFAH WORDT MEESTAL DOOR IEDEREEN MET (IF) GENOEMD "SPREEK JE UIT ALS "IEF" IF DENIM IS DE NIEUWE NAAM DIE WIJ AAN IEDEREEN BEKEND WILLEN MAKEN.

WIJ WILLEN IEDEREEN BEWUST MAKEN DAT JE NIET ZOMAAR JE SPIJKERBROEK MOET WEGGOOIEN:

1. BIJ HET PRODUCEREN VAN ÉÉN JEANS WORDT ONGEVEER 60 BADKUIPEN WATER VERSPILT.
  2. BIJ HET BLEKEN VAN JEANS WORDEN ER VEEL CHEMICALIËN GEBRUIKT WAT ENORM MILIEU ONVRIENDELIJK IS (KOOP LIEFST EEN ONGEWASSEN JEANS DAN WORDT DEZE NAARMATE JE HET DRAAGT STEEDS LICHTER EN MOOIER).
  3. JEANS RESTANTEN WORDEN VAAK VERBRAND EN DUS NIET HER-GEBRUIKT.

ONZE OPLOSSING IS:

1. JOUW JEANS DONEREN ZODAT WIJ ER WEER EEN NIEUWE TAS, JAS, BROEK ETC VAN KUNNEN MAKEN.
  2. KOMEN ER SCHEUREN IN JE JEANS KAN JE DIT BIJ ONS REPAREREN MET KLEINE STUKJES OUDE JEANS (WORDT PATCHWORK GENOEMD).

KORTOM: GOOI NOOIT JE JEANS WEG WIJ KUNNEN ER WEER IETS NIEUWS VAN MAKEN OF WIJ BLAZEN ER NIEUW LEVEN IN!

Onze social kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/IF-DENIM-271487810371386/?modal=admin_todo_tour

Instagram: https://www.instagram.com/ifdenim/

Onze webshop is binnenkort online.

--------------------------------------------------------------