Naschoolse Zwemles vrijdag 21 juni

Woensdag 19 juni 2019

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van zwembad 'De Oostervant' hebben wij te horen gekregen dat de naschoolse zwemles van aanstaande vrijdag 21-06-2019 niet doorgaat. Er schijnt namelijk in De Oostervant een evenement plaats te vinden.

U kunt het bedrag van de zwemles van ons retour krijgen (€ 4,60). Als u eventjes een mailtje stuurt aan info.palet@obsdelfshaven.nl met de naam van uw kind, de groep en uw bankrekeningnummer dan wordt het bedrag teruggestort op uw rekening.

Desgewenst kunt u het bedrag ook contant van ons terugkrijgen, maar dan dient u hiervoor eventjes naar school te komen. Voor locatie PdH graag naar juffrouw Astrid en voor locatie Palet naar meester Robert. Kinderen waarvoor de betaling van de zwemlessen door de Stichting Meedoen is voldaan kunnen geen teruggave aanvragen.

Onze voorkeur gaat uit naar een betaling per bank!

Voor vragen over het diplomazwemmen dient u echt eventjes zelf contact op te nemen met het zwembad. Hier hebben wij als school geen inzicht in.

Meester Robert