MSV Delfshaven: Ontdek jouw sport om de hoek!

Donderdag 12 december 2019

Multisportvereniging Delfshaven is nieuw! Drie bestaande partijen in de wijk creëren een nieuwe vereniging die nog meer sport in de wijk aanbiedt dan nu al gebeurt.

Word lid van MSV Delfshaven en je kunt drie dagen per week op vijf pleinen in Delfshaven (dus altijd een plein in de buurt) meetrainen. De sporten die je bij de MSV kunt doen: Voetbal, hockey, basketbal, urban sports, dans, circus Rotjeknor en later ook andere sporten. Iedereen mag meedoen.

Samen kijken we hoe jij lid kan worden. Voor 125 euro per jaar (100 euro met Rotterdampas, gratis voor JSF*) word je lid van de MSV Delfshaven. Dit eerste jaar ontvang je van de club een gratis tenue! Het tenue bestaat uit een shirt, sportbroek en trainingsjack.

Als je lid bent van de club kun je regelmatig meedoen met toffe toernooien, zoals recent de Fatima Moreiro de Melo-hockeycup en toffe voetbaltoernooien.

Word nu lid: schrijf je in via www.msvdelfshaven.nl of via van onze trainers op de pleinen. Heb je vragen, stel ze via info@msvdelfshaven.nl

Voor activiteiten in de kerstvakantie kijk op: https://msvdelfshaven.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=6

*Jeugdsportfonds Alle kinderen moeten kunnen sporten’. Dat is het motto van het Jeugdsportfonds. Hierdoor kunnen kinderen tóch sporten bij een vereniging wanneer ouders de contributie niet kunnen betalen. Het Jeugdsportfonds Rotterdam vergoedt in zo’n situatie de contributie van MSV Delfshaven. De MSV helpt jou om dit te regelen.