Pakketten met werk

Maandag 16 maart 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Zoals u waarschijnlijk wel bekend is, is de school tot ten minste 6 april gesloten. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden en het onderwijs enigszins door laten gaan door huiswerkpakketten.

Deze worden vandaag bezorgd bij u thuis door de leerkrachten. Deze brief is ook bijgevoegd in de envelop met materiaal.

• Onze communicatie zal op dit moment voornamelijk digitaal zijn via de Parro-app en de Delfshaven app. Bent u nog niet aangesloten op de Parro-app? Mail dan naar info@obsdelfshaven.nl
    U kunt de apps downloaden in de app store en in de playstore.
  • Voor alle leerlingen heeft Obs Delfshaven een werkpakket gemaakt. Uiteraard begrijpen wij dat dit zich niet verhoudt tot onderwijs op school. Toch vragen wij u om voor zover mogelijk uw kind te ondersteunen in het maken van de werkboekjes.
  • Daarnaast hebben wij voor de leerlingen 3 accounts waar de leerlingen digitaal werk kunnen maken. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit moet.

Inloggen op MOO (Nieuwsbegrip – Staal Woordenschat)

1. Ga naar moo.nl en klik rechtsboven op inloggen.
  2. Uw kind kan inloggen met een speciaal voor hem/haar gemaakt emailadres.
  3. Het wachtwoord staat op de brief in de envelop.

Inloggen op Gynzy (Rekenen – Spelling – Grammatica – kleuters – woordenschat)

1. Ga naar gynzykids.nl
  2. In de envelop zit een strookje met de persoonlijke inlogcode van uw kind

Inloggen op Squla (Allerlei vakgebieden)