BSO Delfshaven – KindeRdam

In ons gebouw kunnen uw kinderen terecht voor VSO, NSO en BSO van KindeRdam.

Voorschoolse opvang (VSO)

Vóór schooltijd opvang nodig? Geen probleem met de voorschoolse opvang (VSO) van KindeRdam. Niet alle locaties bieden deze vorm van opvang overigens aan, maar er is altijd een locatie in de buurt te vinden.

Naschoolse opvang (NSO)

De opvang van kinderen na schooltijd en tijdens schoolweken noemen we Naschoolse Opvang (NSO). Deze opvang wordt vaak buitenschoolse opvang genoemd. Hiervoor kunt u op BSO’s van KindeRdam terecht.

Uw kind aanmelden bij KindeRdam?

Klik dan op deze button.

KindeRdam

Een Toffe Tijd, ook in de vakantie

Tijdens de vastgestelde schoolvakantieweken zijn veel BSO’s van KindeRdam gewoon geopend. Om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, worden soms locaties samengevoegd. Tijdens vakanties bieden we extra veel leuke activiteiten aan. Want ook in de vakantie heeft uw kind op de BSO een Toffe Tijd!

Alleen tijdens de vakantieweken opvang afnemen? Ook dat kan.

Opvang op schoolvrije dagen

In principe geldt: ‘school dicht, BSO open’. Dus ook tijdens schoolvrije dagen zoals vermeld in de schoolkalender is opvang mogelijk, afhankelijk van het opvangpakket dat u kiest. Valt de schoolvrije dag op een dag waarop u normaal ook opvang afneemt, dan is uw kind de hele dag van harte welkom. Valt een schoolsluitingsdag op een andere dag, dan kunt u deze dag extra inkopen. Een vakantiedag kan niet ingezet worden op een schoolsluitingsdag. Om ervoor te zorgen dat er voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, kan de opvang op een andere locatie plaatsvinden.

Voor vragen over uw inschrijvingen of contract kunt u rechtstreeks contact opnemen met de afdeling Klantadvies. Bij voorkeur per mail naar klantadvies@kinderdam.nl. Bellen kan via (010) 44 300 36.

Onze klantadviseurs zijn telefonisch bereikbaar op

Aanvang
Einde
Maandag
08.30
17.00
Dinsdag
08.30
17.00
Woensdag
08.30
17.00
Donderdag
08.30
17.00
Vrijdag
08.30
17.00